30-03-2022

Når vi løfter i flok

Forår betyder altid travle dage – og aftener – hos Vidar Ejendomme. Vi er igennem alle regnskaber, og i hele marts måned har vi travlt med at holde generalforsamlinger. Derfor er foråret også en god tid, hvor vi kommer ud i foreningerne, møder vores kunder og plejer de gode relationer.

Gode relationer er vigtige og nu, hvor vi har muligheden for at mødes igen, vil vi invitere til flere arrangementer. Her vil vi dele viden og give mulighed for, at vi kan inspirere hinanden. Det vil du høre nærmere om.

På kontoret er vi et godt hold, som arbejder ud fra vores værdier og er med på at løfte i flok. Og vi bliver uden tvivl flere. Det ændrer ikke ved, at vi holder fast i, at du stadig har én fast kontaktperson – og du må aldrig tøve med at ringe til os.

Det siger vores kunder

Værdierne trivsel, service, engagement og kvalitet sætter i hverdagen en god retning til glæde for både medarbejdere og kunder. Læs her, hvordan to af vores kunder oplever samarbejdet.

Bestyrelsesformand i en travl hverdag Emil Lundsgaard er bestyrelsesformand i Ejerforeningen Vestervang 25-34. Når han fortæller om samarbejdet med os, nævner han ordet ’rimelig’ flere gange.

Nyhed:

Vidar Ejendomme valgt som administrator for Nicolinehus

Har du været ved Aarhus Ø for nylig, har du måske set Nicolinehus, der står smukt i røde teglsten. Det er Bricks, der står bag.

De havde brug for en samarbejdspartner på det administrative. Overblik og ordentlighed var afgørende for deres valg.

Læs her, hvorfor Vidar Ejendomme er valgt som administrator.

Digitalisering gør, at vi kan arbejde smartere

Digitale løsninger giver et bedre flow i hverdagen på kontoret og gør, at vi kan tilbyde mere effektive løsninger til vores kunder.

Webadgang døgnet rundt
Gennem et samarbejde med Unik tilbyder vi nu to webløsninger. En til bestyrelser og en til investeringskunder. Det er digitale løsninger, der giver adgang til relevant information, når det passer bedst ind i hverdagen – og uden for vores lukketid.

’Webløsning til bestyrelse’ giver bl.a. adgang til finanskontokort, regnskabsrapporter og beboerlister og gør det nemt at godkende fakturaer. Med ’Webløsning til investeringskunder’ er der adgang til oplysninger om bl.a. lejekontrakter, husorden, vedtægter, husleje, depositum og evt. restancer. Adgangen til de to løsninger koster et mindre beløb om måneden.
Kontakt Marianne Riisbøll Præstegaard, hvis du vil høre mere om de to webløsninger.

 

Nemmere arbejdsgange
Vi administrerer mere end 160 e-bokse. En opgave vores piccoline brugte flere timer på dagligt. Med en ny digital løsning kommer informationen fra de mange e-bokse nu automatisk ind i vores hovedmail og i oprettede mapper hver morgen.

Spiller ind i den grønne omstilling

Vi er opmærksomme på, hvordan vi kan bidrage til, at ejerforeninger og lejere kan bidrage til den grønne omstilling. Allerede nu, har vi sat gang i flere tiltag.

Mulighed for solcelleanlæg
Vi har fået scannet en række af vores kunders ejendomme for at vurdere, hvor det er relevant at få opsat solceller, der kan generere strøm til ejendommens eget forbrug. Der, hvor det er relevant, tager vi kontakt til ejerne og tilbyder at lave beregninger på investering og besparelser på forbrug.

Følg forbruget og vurdér, hvor kan spare
At følge sit forbrug kan være en god inspiration til at vurdere, hvor man kan spare. Derfor har vi tilbage i 2017 sat vandmålere på alle lejemål, så beboere kan følge individuelt vandforbrug.

Flere ejendomme har derudover fået installeret en løsning med digital fjernlæsning, så alle beboere kan følge deres forbrug på mobil, computer eller tablet. En god mulighed især i en tid med høje energipriser. Et EU-krav gør, at alle ejendomme skal have installeret fjernlæsningsudstyr senest den 1. januar 2027. Det er vi opmærksomme på og vil løbende kontakte berørte ejendomme og guide jer, så I får en løsning, der passer til jeres ejendom.

Ny lejelov træder i kraft 1. juli 2022

Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget, at lejeloven og boligreguleringsloven bliver skrevet sammen.

 

Målet er at få et mere gennemsigtigt regelsæt for forholdet mellem lejer og udlejer. Det er to komplicerede love, der er slået sammen til én, og der kommer bl.a. nye kontrakter, dokumenter og vejledninger.

Den nye lejelov træder i kraft den 1. juli 2022. Hos Vidar Ejendomme står vi som altid klar til at guide og vejlede.

Har du allerede nu spørgsmål til den nye lejelov, er du velkommen til at kontakte Lars Horst Petersen.

Du kan også følge Vidar Ejendomme på de socialemedier