Projektudvikling

Høje ambitioner og perfekte fællesskaber

Det er fantastisk berigende at kunne sætte noget i værk. At se idéer blive til boliger for byens mangfoldige mennesker eller til erhvervsejendomme, der skaber fremdrift og liv i lokalsamfundet.

Mere om projektudvikling →

Hos Vidar Ejendomme håndtere vi også ejendomsprojekter. Det er alt fra små til større og mere omfattende byggeprojekter. Vi samler en gruppe af gode investore afhængig af størrelsen på hvert enkelt projekt, som ønsker at indgå̊ i et interessefællesskab omkring udvikling af ejendomme. 

Vi er glade for og stolte af vores byggerier, og vi er fortalere for gode lejelejligheder, der er kernen i vores virksomhed.

Vidar Ejendomme deltager aktivt i vurdering af nye mulighed for alternativ anvendelse og vi har et skarpt øje på indretning og gode løsninger til et hvert projekt. Vi følger altid vores projekter fra tegnebrættet/ideer, løbende opfølgning og byggemøder, til endelig aflevering af byggeprojektet.

”Byrummet bliver til et sted, man er døgnet rundt. Om dagen fordi der er butikker og kontorer, om aftenen fordi der bor mennesker.”

Direktør Per-Bjørn Grove,
Sander Sko med seks butikker i egne ejendomme.

Gode fremtidsperspektiver ved projektudvikling

Ejer du en butik, der er svær at udleje, en forretning med alt for mange kvadratmeter, en bygning med tomme forretningslokaler o.l., så kan der være gode fremtidsperspektiver i projektudvikling. Vidar Ejendomme har stor erfaring inden for projektudvikling i tæt samarbejde med vores kunder.

N

Lang, sikker investering

Ejendomsprojekter i vores regi har en længere tidshorisont. Det er en lang, sikker investering og opsparing i fast ejendom en del af en gennemtænkt investeringsspredning.

N

Optimal forretning

Vores ejendomsprojekter sigter mod optimal forrentning af indskudt kapital ved at bygge boliger, der er brug for, med den rette beliggenhed dette styrer vi efter kirketårnsprincippet Aarhus er vores by, her kender vi markedet.

N

I et interessefællesskab

Sammensætning af investorerne i projekter, betyder meget for os. Det er personer, der ikke kun vil investere, men også ønsker at indgå i et interesse- fællesskab omkring udvikling af ejendomme.

N

Aktuelle projekter

Alle projekter er valgt med stor omhu. Det er projekter, vi tror på og følger i alle faser fra den første idé til indretning og materialevalg.

Se et udpluk af vores
projektudvikling

SALTHOLMSGADE, AARHUS C

136 lejeboliger og 10 byhuse til salg

PETER SABROES GADE, AARHUS C

182 eksklusive lejligheder

FINDERUPVEJ AARHUS C

138 lejeboliger

JERNBANESTI, SØNDERBORG

4 lejeboliger

”Hvert projekt er som et lille barn for os. Vi kræser om detaljerne og sikrer, at hver eneste lejlighed bliver flot og funktionel.”
Marianne Riisbøll Præstegaard

Administrationschef og partner, Vidar Ejendomme