Samtykke erklæring – nyhedsbrev

Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver du samtykke til at Vidar Ejendomme må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig e-mails med nyhedsbreve, tilbud, mv.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Vidar Ejendomme må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Vidar Ejendomme opbevarer om mig ved at rette direkte henvendelse til Vidar Ejendomme. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg til enhver tid uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist. For at tilbagekalde samtykket helt eller delvist er jeg bekendt med, at jeg tilbagekalder samtykket ved at benytte afmeldingslinket i nyhedsbrevet.