Lejlighed til leje i Randers

Find din nye lejelejlighed i Randers. Vi har forskellige boliger, der passer til forskellige behov.

Gå på opdagelse i Randers

Find lejlighed til leje i Randers hos Vidar Ejendomme. Vi byder på et bredt og varieret udvalg af forskellige boliger i og omkring Randers. Randers er med sine over 60.000 indbyggere Danmarks sjette største by, og en by i rivende udvikling.

I byen finder du et spændende lejebolig marked med særdeles attraktive boliger i byen. Hos Vidar Ejendomme har vi nøje sammensat boligerne til at dække forskellige stadier i livet. Uanset din situation, er vi sikre på, at der er noget der falder i din smag og som opfylder alle dine ønsker.

Når snakken falder på Randers, vil de fleste nok tænke på én særlig ting, nemlig Randers Regnskov. Randers Regnskov er med sine karakteristiske kupler, en af landets mest besøgte zoologiske haver – ja faktisk, en af de mest besøgte attraktioner i Danmark med over 300.000 gæster om året. Med regnskoven midt i byen, er du ikke begrænset til kun at gå på opdagelse i Randers. Her får du nemlig mulighed for at udforske Asien, Afrika og Sydamerika, da hver af de tre kupler har deres unikke tema. Du kan uden større betænkning, afsætte det meste af dagen til at gå på opdagelse i de forskellige verdensdele, som rummer over 200 forskellige dyrearter i kuplerne, 75 forskellige arter i saltvandsakvariet og mere end 450 plantesorter. Med en lejelejlighed i Randers er du tættere på verdens regnskove, end du måske i første omgang havde forestillet dig.

Shopping, restauranter og caféer finder du i Randers Storcenter samt inde i hjertet af Randers. Med sin lange historie, kan Randers dateres tilbage til omkring år 1000. Du vil derfor opleve flot arkitektur, der giver en hyggelig og charmerende oplevelse. Faktisk er Danmarks ældste gågade, at finde i Randers.

Randers’ unikke natur

Når du har oplevet verdens regnskove i Randers Regnskov, kan du passende tage ud i den danske natur og nyde godt af lokalområdets oplevelser. Danmarks største å, Gudenåen, snor sig igennem Randers Kommune for til sidst at ende ved Randers havn, hvor Gudenåen møder Randers fjord. Tag på en gå- eller cykeltur langs Gudenåen, hvor det naturskønne område, automatisk giver dig ro og skuldrene sænkes. Du kan selvfølgelig også vælge et af de mere alternative transportformer, f.eks. i kano eller paddleboard, hvor naturen kan nydes på en anderledes måde.

Randers Fjord er udnævnt som en af Danmarks Naturparker, og det forstår man godt. Her er naturen virkelig i højsædet. Du kan bl.a. tage på opdagelse i rørskovene, hvor det vrimler med fugleliv. Hvis du vil være aktiv er kanonen eller kajakken igen et godt bud, men ellers er det oplagte valg en fisketur. Du finder flere gode fiskepladser langs fjorden, hvor fangstgarantien er størst.

Foruden Gudenåen og Randers Fjord, kan du også finde grønne åndehuller inde i byen. Randers har flere bynære parker, som du hurtigt kan nå på gåben. 10 km. Fra Randers, finder du desuden Fussingø. Området byder både på skov og sø, og der er således anlagt en badebro, som er hyppigt benyttet i sommerhalvåret.

Find lejlighed til leje i Randers

Vi hjælper dig hellere end gerne på vej, mod at finde din kommende lejelejlighed i Randers. Se vores udvalg af boliger, øverst på siden i vores bolig oversigt. Hvis der mod al forventning, ikke er noget der falder i din smag, så er der råd for det. Vi får nemlig hele tiden, løbende nye lejligheder som bare venter på nye lejere.

Besøg og opdater derfor vores hjemmesiden løbende, så du ved hvilke lejelejligheder der er tilgængelige. På vores sociale medier, løfter vi desuden sløret for lejelejligheder i Randers, der snart kommer på siden, så husk og følge med. Vi glæder os til at byde dig velkommen.