Lejligheder til leje i Horsens

Er du på udkig efter en lejebolig i Horsens, så er du kommet til det helt rette sted.
Hos Vidar Ejendomme har vi et bredt udvalg af lejligheder til leje i Horsens.

Lej din kommende lejlighed i Horsens hos Vidar Ejendomme

Vi ved at behovet til sin nye bolig, kan være vidt forskelligt fra person til person. Nogle er måske en stor familie og har derfor brug for mange værelser, hvor andre har en altan øverst på ønskelisten, når den nye lejebolig skal findes.

Vi er bevidste om, at behovene er mange og forskellige, og vi har derfor også en lang række forskellige boliger, som passer til forskellige behov, livssituationer og ønsker. Vi vil hellere end gerne fremvise boligen, som du er faldet pladask for online, så du kan komme ud og mærke mavefornemmelsen når du står i lejligheden.

Vores kompetente udlejningskonsulenter står altid klar til at fremvise dit (måske) kommende hjem.

Rig på natur i Horsens kommune

Horsens kommune oplever en stor vækst i antallet af indbyggere. Og det forstår man godt. Med sine mange forskellige tilbud, favner byen bredt på oplevelses barometeret. Hvis du ønsker fred og ro, og mindst nærhed til naturen, er mulighederne ligeledes også mange. Med en afstand på kun 1,5 km fra centrum af Horsens, er Nørrestrand et særdeles bynært naturreservat.

Her er der både et rigt fugleliv og så byder området omkring Nørrestrand også på en 13 km lang naturskøn cykel- og vandrerute. Helt oplagt til at komme ud, hvor der er højt til himlen, fred og ro. Med en lejelejlighed i Horsens vil du få det bedste af begge verdener: kort afstand til byens pulserende byliv, men samtidig have naturen lige i baghaven. Vi har lejeboliger i forskellige områder af Horsens, som har hver sit særpræg og kendetegn. Tag et kig på lejemålsoversigten øverst og bliv inspireret til din nye bolig.

Hvis du er sportsinteresseret, så er muligheder også mange. Banker dit hjerte for basketball, fodbold eller håndbold, så er der rig mulighed for at få stillet din sports-sult. Oplev Horsens IC, AC Horsens eller Horsens HK i deres respektive ligaer, når de spiller på eliteplan. Vil du selv dyrke idrætten byder Horsens kommune også på et stort foreningsliv.

Bo og oplev Horsens’ kulturelle tilbud

Foruden nærheden til naturen, emmer Horsens af kvalitet når det kommer til attraktive kultur. Du kan flere gange årligt opleve storslåede koncerter af danske såvel også internationale artister, når de lægger vejen forbi Horsens.

AC/DC, Madonna, Rolling Stones og Metallica har alle det tilfælles, at de tidligere har gæstet Horsens, og hver især, spillet et brag en koncert, til glæde for byens borgere og andre besøgende. Dette er vel og mærke, blot et lille udpluk af de internationale stjerner, der i tidens løb har spillet koncerter i byen. Koncerterne afholdes bl.a. ved det gamle fængsel samt på CASA Arena.

Det tidligere fængsel er også et yndet udflugtsmål, når der ikke er koncerter. Fængslet er nemlig i dag omdannet til museum, og tilmed et af landets mest besøgte. Med en bolig i Horsens, befinder du dig med andre ord, i hjertet af nogle af landets største kulturelle begivenheder og samlingspunkter.

Løbende nye lejligheder til leje i Horsens

Fandt du mod al forventning, ikke den bolig du søgte? Vores bedste anbefaling er, at du regelmæssigt besøger vores hjemmeside, da der løbende vil komme flere lejligheder til leje i horsens. Og hvem ved? Måske er det lige præcis den bolig du har ledt efter, som opfylder alle dine krav næste gang du kigger med.

Følg os på vores sociale medier, Facebook og Instagram, så du kan få serveret seneste nyheder og spændende boliger.

Hos Vidar Ejendomme har vi ikke kun boliger i Horsens, men i en lang række byer herunder København, Aarhus, Randers, Kolding m.fl. Klik for at se dem alle.