Ledige lejligheder i Kolding

Hvis du leder efter en lejlighed i Kolding og omegn, så er du kommet det helt rette sted hen.
Vi har et stort udvalg af lejligheder i og omkring Kolding.

Find ledige lejligheder i Kolding hos Vidar Ejendomme

Hos Vidar Ejendomme har vi flere forskellige lejligheder i Kolding, som henvender sig til mange forskellige behov og ønsker. Fælles for alle vores lejemål, er, at de er placeret i skønne områder.

Vi ved at behovene for en ny bolig spænder bredt og kan være vidt forskellige. Nogle har måske et stort ønske om et lyst og rummeligt køkken alrum. Andre er måske en stor familie, hvorfor antallet af værelser i boligen, er det vigtigste parameter når det nye hjem skal findes. Uanset din situation, er vi overbeviste om, at du kan finde noget, der passer perfekt til dine krav og ønsker her hos Vidar Ejendomme.

Til flere af boligerne hører også en række fordelsagtige fællesarealer, hvor der bl.a. kan nævnes gårdhaver og tagterrasser, som kan nydes med de resterende beboere i ejendommen.

Oplev mere i Kolding

Flere og flere ser Koldings vej når der skal findes en ny bolig, og byen oplever derfor også vækst, hvad angår antallet af indbyggere i byen og kommunen generelt. Det tiltaler mange, at byen er fyldt med flotte arkitektoniske bygninger og historiske monumenter, som giver en hyggelig og intim stemning i det centrale Kolding. Sammenholder man det med gode priser på lejeboliger, forstår man godt den voksende popularitet, som Kolding oplever.

Det helt store kulturelle samlingspunkt, er selvsagt Kolding Hus som daterer sig helt tilbage til år 1268. Kolding Hus er Jyllands sidste kongeborg, og fungerer i dag som museum hvor det hvert år tiltrækker gæster fra nær og fjern, som nysgerrigt går på opdagelse i alle borgens hemmeligheder. Kan du ikke få nok af historiske kendetegn og spændende historier, så ligger den UNESCO-tildelte by, Christiansfeld, kun små 25 minutter i bil, syd for Kolding. På jernhesten kan du nå Christiansfeld på en lille time.

Hvis trangen til at shoppe melder sig, så er Kolding bestemt ikke det værste sted at befinde sig. Faktisk finder du Jyllands største indkøbscenter, Kolding storcenter, på hele 62.000 m² og med mere end 120 butikker og restauranter. Her burde selv den største shoppe trang kunne indfries. Rækker det alligevel ikke helt, så læg vejen forbi det centrale Kolding, hvor specialbutikker og lækre restauranter kan frekventeres.

Bo i nærheden af skøn natur

Med en lejelejlighed i Kolding, er du både i nærheden af pulserende byliv, men også tæt på natur og grønne oaser. En af mest kendte, finder du i det sydlige Kolding hvor du kan gå på opdagelse i Geografisk have.

Her er masser af plads i den 12 ha store botaniske have. Sænk skuldrene og nyd skønheden af alverdens botanik. Geografisk have er ikke et tilfældigt udvalgt navn. Haven er nemlig prydet med botanik fra det meste af verden, som er inddelt i forskellige zoner. Den mere end 100 år gamle have har over 2000 forskellige plantearter, som bl.a. kommer fra Japan, Kina, Nordamerika m.fl. God fornøjelse!

Når du har nydt alverdens botanik, kan du rette blikket mod Kolding fjord. Fjorden er en del af Danmarks største naturpark, nemlig Naturpark Lillebælt. Her er der både et rigt dyreliv og enestående naturoplevelser.

Lejelejlighed i Kolding – dit kommende hjem?

I lejlighedsoversigten øverst på siden, kan du se hvad vi har af ledige lejelejligheder i Kolding. Hvis du ikke fandt dit kommende hjem i bland, så anbefaler vi dig, jævnligt at besøge vores hjemmeside.

Vi får hele tiden nye lejelejligheder i Kolding, som kan blive din kommende bolig. Følg også med på sociale medier, hvor vi også løfter sløret for spændende lejelejligheder.