11-12-2018

Fra erhverv til bolig

Sander Sko har ombygget tre ejendomme/forretninger og er i gang med yderligere to af i alt seks skoforretninger i egne ejendomme.

Dette foregår i tæt samarbejde med Vidar Ejendomme – ”Vi komprimerer vores butikker, forbedrer logistiksystemerne og kan således reducere lagerne,” fortæller direktør Per-Bjørn Grove ved Sander Sko-koncernen.

Om samarbejdet fortæller direktør Per-Bjørn Grove, at Vidar Ejendomme kan bidrage med alt fra rådgivning om finansiering, valg af arkitekt og indretning af lejligheder til projektledelse og fastsættelse af lejeniveau:

”Jeg tager Marianne med på råd. Især er hun god til er at være i tæt kontakt med den bygmester, vi har valgt. Hun kigger overslaget igennem, så vi føler, vi har fast grund under fødderne. Allerede før, der er lavet en byggesagsansøgning, er Marianne inde over – hun kan se på det med kommercielle øjne. Hun sætter alder og livsstil på målgruppen og skaber opholdsrum, som er attraktive for disse mennesker at bo i. Det er jeg begejstret for.”

Vidar Ejendomme er med fra de første streger til afleveringsforretningen. ”Når vi kommer dertil, kan vi drikke et glas boblevand, og derefter kan de nye lejere flytte ind,” siger han og henviser til, at Marianne følger byggeriet så tæt, at selv helt små unøjagtigheder spottes:

”Marianne følger op undervejs, og det er en stor betryggelse for mig. Hun er den, der kan finde alle de små brister, der er i glasvæven, og det er hun nidkær med. Håndværkerne bliver holdt i ørerne, hvilket er godt. Men der vil altid være noget, og min tryghed er, at jeg ved, at Marianne er skarp til at finde de ting, man skal være særlig opmærksom på. Det er i øvrigt heller ikke min hovedbeskæftigelse, jeg skal sælge sko,” lyder det fra direktør Per-Bjørn Grove, Sander Sko-koncernen.

Sander Sko-koncernen driver i alt 15 skobutikker, heraf en webshop.

 

  • 2011 Haderslev – fra lager/bolig/tagrum til 8 lejligheder.
  • 2014 Kolding – fra lager til 4 lejligheder.
  • 2018 Sønderborg – fra lager til 4 lejligheder.
  • 2019 Fredericia – ombygning af 1. og 2. sal til 6 lejligheder.
  • 2020 Vejle – endnu i opstartsfasen – 18 nye lejemål.