Breaking news –

I snart tre år har vi glædet os til at annoncere denne nyhed:

30. september 2017 står vi klar til at udleje 182 luksuslejligheder i ni moderne, arkitekttegnede etageejendomme på Peter Sabroes Gade 12 og 16 med enestående view over Aarhus by og bugt.

Fra Peter Sabroes Gade i Aarhus C er der kort afstand til alt, hjertet begærer – strand, havn, natur, kultur, flere uddannelsessteder og indre by.

Blok 4-9 er klar til indflytning 15. januar til 1. februar 2018

Blok 1-3 er klar til indflytning 1. maj 2018

Bag om byggeriet

Med et team bestående af totalentreprenør Raundahl & Moesby på den ene side og Arkitema Architects på den anden, har Vidar Ejendomme skrevet ny historie for Peter Sabroes Gade, der i fremtiden bliver et af byens mest attraktive boligområder.
”I 2014 barslede vi med byggeriet af lejeboliger på Finderupvej. Et stort og ambitiøst projekt med 138 luksuslejligheder i Aarhus C. Det gav os nogle gode erfaringer og åbnede perspektivet for flere udviklingsmuligheder, der samme år gav os mod på at byde på Peter Sabroes Gade-grunden, da den kom i udbud. Det er enormt spændende at være med til at udvikle et projektet, som vi synes, det skal være. Det er tilfredsstillende at kunne overdrage byggeriet til en ny investorkreds velvidende, at der er tænkt på optimering af indretning og materialevalg med henblik på udlejning på et unikt sted, hvor mennesker kan trives – og så er det en fornøjelse at kunne følge ejendommen efterfølgende, da vi står for den fremtidige ejendomsadministration.” Direktør Lars Horst Petersen
Boligprojektet Peter Sabroes Gade 12 og 16 Udbuddet blev vundet 14. april 2014 Byggeriet gik i gang i sommeren 2017 Første etape er klar til indflytning medio januar 2018 Byggeriet er efter planen afsluttet 1. maj 2018
Bygherre: Private investorer Ingeniør: Orbicon Arkitekt: Arkitema Architects Totalentreprenør: Raundahl & Moesby Udlejning og ejendomsadministration: Vidar Ejendomme

ÅBENT HUS

Der er mulighed for at se og opleve byggeriet helt tæt på og adgang til 3 forskellige lejligheder ved åbent hus-arrangement i Peter Sabroes Gade 16, 8000 Aarhus C 30. september 2017, klokken 10 til 13

Peter Sabroes Gade – et særligt sted at bo

Peter Sabroes Gade 12 og 16 er arkitekttegnet etagebyggeri i flot funktionalistisk stil, skabt af Arkitema Architects – en af Skandinaviens førende arkitekttegnestuer.

Fem etager – Blok 6,7 og 8 Fire etager – Blok 1,2,3,5 og 9 Tre etager – Blok 4

Hvordan bliver det at bo her? 
”Fantastisk, for det ligger lige over for Aarhus Universitet, tæt på centrum med udsigt. Det ligger i et miljø og stemning, der er der i forvejen. De nye boliger udgør sidste brik i puslespillet, der kommer ikke andet – alle huse omkring er fine, i gode materialer, velproportioneret, og rundt om er der er store, gamle træer.” Arkitekt og partner Kim Risager, Arkitema Architects.
Blok 1 til 9 danner en u-form på grunden, som favner det gamle ’Peter Sabroe Seminariet’ og et stort grønt område med bænke og borde. 182 boliger er fordelt på i de i alt ni blokke – og alle lejligheder har rummelige altaner/terrasser med udgang fra stuen, som åbner op for lyset og naturen udenfor. Funktionel luksus med plads til personlighed Den gennemgående linje i indretningen er skabt af stilsikkert, klassisk interiør og gulve, der æstetisk spiller sammen med det kølige nordiske lys og afslappet skandinavisk livsstil. Alle lejligheder er indrettet enkelt og funktionelt med henblik på, at fremtidige beboere selv kan sætte et individuelt personligt præg på boligen.
”Vi har placeret dørene efter at udnytte kvadratmeterne optimalt, så rummet bliver ’helt rent’ til indretning. Med skabet bag døren er der ingen spildplads.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme.
Kan du ikke vente til ÅBENT HUS 30. september 2017, har du mulighed for allerede nu at se lejlighederne online.
1-værelses lejligheder – her bor du cool, veldisponeret, frit 40 stk. fra 32 til 41 veldisponerede kvadratmeter i blok 4 og 5 med mdl. husleje fra kr. 5.000 til kr. 6.700. http://petersabroesgade.dk/1-vaerelses/
2-værelses lejligheder –  for de kræsne og kvalitetsbevidste bymennesker Blandt byens absolut lækreste 2-værelses lejligheder. 60 stk. fra 42 til 73 m2 til en mdl. husleje fra kr. 6.500 til kr. 9.900. http://petersabroesgade.dk/2-vaerelses/
1-værelses lejligheder – her bor du cool, veldisponeret, frit 40 stk. fra 32 til 41 veldisponerede kvadratmeter i blok 4 og 5 med mdl. husleje fra kr. 5.000 til kr. 6.700. http://petersabroesgade.dk/1-vaerelses/
2-værelses lejligheder –  for de kræsne og kvalitetsbevidste bymennesker Blandt byens absolut lækreste 2-værelses lejligheder. 60 stk. fra 42 til 73 m2 til en mdl. husleje fra kr. 6.500 til kr. 9.900. http://petersabroesgade.dk/2-vaerelses/