Aarhus-virksomheden Vidar Ejendomme fejrer 10-års jubilæum samt udvidelse af ejerkredsen

Ikke bare en døgnflue, men en solid spiller på markedet for ejedomsadministration

50 procents stigning inden for ejendomsadministration over de seneste tre år er en realitet for Vidar Ejendomme, eller en vækst på den pæne side af 15 procent om året. I 2016 er der alene i årets første måneder kommet 100 administrationsenheder i hus, og direktør Lars Horst Petersen forventer, at totalniveauet runder 2.000 enheder i år.

Denne betydelige fremgang er blandt andet årsag til, at to mangeårige og betroede medarbejdere per 1. juli 2016 indtræder i ejerkredsen i Vidar Ejendomme – det drejer sig om administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard og regnskabschef Klaus Mogensen. Begge har været med siden virksomheden blev etableret i 2006. Ved at knytte disse to kompetente medarbejdere tættere til forretningen signalerer vi, at Vidar Ejendomme nu polstres mod afhængighed af enkeltpersoner.
Med den nye ejertrio konsoliderer Vidar Ejendomme forretningen, og uanset travlhed og vækst vil kunder i huset opleve samme personlige service og kvalitet som altid.
”Vi er kendt for at være tilgængelige og for at yde en høj service, dette vil vi fortsat bestræbe os på at gøre,” lyder det fra direktør Lars Horst Petersen.
Reception for kunder og forretningsforbindelser 1. april 2016, fra 13.30 til 17.00 i  M.P. Bruuns Gade 36, 1 – 8000 Aarhus C.
Samtidig skaber det grundlaget for at stabilisere kundeporteføljen på nuværende niveau. I 2014 satte vi et loft på 10 medarbejdere, hvilket vi har opnået. På dette niveau kan vi fastholde den lokale forankring via de tætte personlige relationer, vi har i dag,” siger direktør ved Vidar Ejendomme Lars Horst Petersen, som i 2006 var med til at grundlægge ejendomsadministration-virksomheden. Når de første ti år fejres den 1. april 2016 i M.P. Bruuns Gade i Aarhus, kigges der først og fremmest fremad.
”Vi er ikke en døgnflue. Dette slår vi nu med flere og dedikerede ejere fast for omverdenen, vi baner vejen for et generationsskifte på den lange bane.”
Lars Horst Petersen forklarer, at administrationschef og snart medejer, Marianne Riisbøll Præstegaard, formår at ensrette og sætte linjer for at køre så fejlfri en administration som muligt.
”Hun er garanten for, at vi gør tingene ens. Hun engagerer sig i lovgivning og systemer, og så er både hun og Klaus Mogensen gode at sparre med.”
Regnskabschef og også snarlig medejer, Klaus Mogensen, sidder med ansvaret for økonomi og regnskab. Om ham siger Lars Horst Petersen:
”Klaus Mogensen er den sikre støtte i koncernens økonomistyring og regnskab, som han skarpt våger over. Klaus er yderligere rigtig god til at styre alle omprioriteringer, både for vores kunder og i eget regi.”

Fakta

Holdingselskabet JHT Gruppen er ejet af Lars Horst Petersen med 50 % og advokat Knud Erik Juul Larsen med 50 %. Vidar Ejendomme ApS er 100 % ejet af holdingselskabet JHT gruppen. Medejer per. 1. juli 2016 med 10 % administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard Medejer pr. 1. juli 2016 med 10 % regnskabschef Klaus Mogensen Vidar Ejendomme ApS er etableret i 2006 og beskæftiger ti medarbejdere på adressen i M.P. Bruuns Gade 36, 8000 Aarhus C. Kerneforretningen er ejendomsadministration og ejendomsprojekter. www.vidarejendomme.dk Udvalg af referencer:
  • Ejerforeningen Karolinegården, Aarhus/administration
  • Veri Center, Aarhus/administration
  • Finderupvej, Aarhus/projektudvikling/byggeri/administration
  • Peter Sabroe Seminariet, Aarhus/projektudvikling/byggeri
  • Langelinieparken 1-3, Aarhus/administration
Yderligere information Direktør Lars Horst Petersen telefon 8937 0002
Samtidig skaber det grundlaget for at stabilisere kundeporteføljen på nuværende niveau. I 2014 satte vi et loft på 10 medarbejdere, hvilket vi har opnået. På dette niveau kan vi fastholde den lokale forankring via de tætte personlige relationer, vi har i dag,” siger direktør ved Vidar Ejendomme Lars Horst Petersen, som i 2006 var med til at grundlægge ejendomsadministration-virksomheden. Når de første ti år fejres den 1. april 2016 i M.P. Bruuns Gade i Aarhus, kigges der først og fremmest fremad.
”Vi er ikke en døgnflue. Dette slår vi nu med flere og dedikerede ejere fast for omverdenen, vi baner vejen for et generationsskifte på den lange bane.”
Lars Horst Petersen forklarer, at administrationschef og snart medejer, Marianne Riisbøll Præstegaard, formår at ensrette og sætte linjer for at køre så fejlfri en administration som muligt.
”Hun er garanten for, at vi gør tingene ens. Hun engagerer sig i lovgivning og systemer, og så er både hun og Klaus Mogensen gode at sparre med.”
Regnskabschef og også snarlig medejer, Klaus Mogensen, sidder med ansvaret for økonomi og regnskab. Om ham siger Lars Horst Petersen:
”Klaus Mogensen er den sikre støtte i koncernens økonomistyring og regnskab, som han skarpt våger over. Klaus er yderligere rigtig god til at styre alle omprioriteringer, både for vores kunder og i eget regi.”
Med den nye ejertrio konsoliderer Vidar Ejendomme forretningen, og uanset travlhed og vækst vil kunder i huset opleve samme personlige service og kvalitet som altid.
”Vi er kendt for at være tilgængelige og for at yde en høj service, dette vil vi fortsat bestræbe os på at gøre,” lyder det fra direktør Lars Horst Petersen.
Reception for kunder og forretningsforbindelser 1. april 2016, fra 13.30 til 17.00 i  M.P. Bruuns Gade 36, 1 – 8000 Aarhus C.

Fakta

Holdingselskabet JHT Gruppen er ejet af Lars Horst Petersen med 50 % og advokat Knud Erik Juul Larsen med 50 %. Vidar Ejendomme ApS er 100 % ejet af holdingselskabet JHT gruppen. Medejer per. 1. juli 2016 med 10 % administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard Medejer pr. 1. juli 2016 med 10 % regnskabschef Klaus Mogensen Vidar Ejendomme ApS er etableret i 2006 og beskæftiger ti medarbejdere på adressen i M.P. Bruuns Gade 36, 8000 Aarhus C. Kerneforretningen er ejendomsadministration og ejendomsprojekter. www.vidarejendomme.dk Udvalg af referencer:
  • Ejerforeningen Karolinegården, Aarhus/administration
  • Veri Center, Aarhus/administration
  • Finderupvej, Aarhus/projektudvikling/byggeri/administration
  • Peter Sabroe Seminariet, Aarhus/projektudvikling/byggeri
  • Langelinieparken 1-3, Aarhus/administration
Yderligere information Direktør Lars Horst Petersen telefon 8937 0002