(+45) 89 37 00 00 mail@vidarejendomme.dk

Lejeboliger i Århus

Århus er i rivende udvikling, og det samme er boligmarkedet. Find lejeboliger i Århus i nedenstående bolig oversigt, og find dit kommende hjem.

Ålborggade 5, 1.th., 8000 Aarhus C

Ålborggade 5, 1.th., 8000 Aarhus C

Smuk og herskabelig 2-værelses lejlighed på Frederiksbjerg Lejlighed med stuklofter og plankegulve på den dejligste beliggenhed Frederiksberg. Lejligheden overtages nyistandsat. Der er 2 store værelser, central entré, køkken i god stand samt badeværelse. Fælles...

Steinmannsgade 10, kld., 8000 Aarhus C

Steinmannsgade 10, kld., 8000 Aarhus C

1 værelses lejlighed beliggende på Frederiksbjerg. Her udlejes en 1 værelses kælderlejlighed af ældre, men god stand. Lejligheden er beliggende i Steinmannsgade på det eftertragtede Frederiksbjerg. Køkken med køle-/fryseskab, komfur og emhætte. Adgang til eget...

Frederiks Alle 92, 4. tv, 8000 Aarhus C

Frederiks Alle 92, 4. tv, 8000 Aarhus C

Hyggelig 4 værelses lejlighed på Frederiksbjerg udlejes. Denne lejlighed er beliggende på 4. sal med fantastisk udsigt over Århus å-dal. Lejligheden er indrettet med en lang fordelingsgang ind til de tre værelser. Alle værelserne har stuklofter og trægulve. I køkkenet...

Nordlandsvej 62E, 1. 5, 8240 Risskov

Nordlandsvej 62E, 1. 5, 8240 Risskov

Hyggelig lejlighed i Risskov med mulighed for at have hund. Lejligheden er beliggende i et roligt boligkvarter i Risskov tæt på letbanen til Aarhus C og indkøbsmuligheder få minutter derfra. Via entréafsnit kommer man direkte til flot køkkenet i hvide højglans...

Vestervang 19, st. th, 8000 Aarhus C

Vestervang 19, st. th, 8000 Aarhus C

2 værelses lejlighed med botaniskhave som nabo. Her udlejes en 2 værelses stuelejlighed på 64 kvm, beliggende i Vestervang få minutter fra centrum af Aarhus. Lejligheden indeholder køkkenalrum med plads til både spisebord og sofahjørne. Køkkenet indeholder...

Ivar Huitfeldts gade 63, Aarhus N

Ivar Huitfeldts gade 63, Aarhus N

Parkeringsplads til udlejning i Aarhus På Ivar Huitfeldts gade 63 i Aarhus N udlejes en p-plads Pris pr. måned 615,- Depositum 1230,-  

Find et bredt udvalg af lejeboliger i Århus

Hos Vidar Ejendomme finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Århus. Vi ved at hver situation er forskellig, hvorfor vi også målrettet har fokuseret på, at skabe et varieret boligudvalg, som passer til forskellige behov og stadier i livet.

Vores lejeboliger i Århus spænder vidt og bredt, og vi får hele tiden nye boliger i vores portefølje, som bare venter på nye glade lejere. Og det er uanset om der er tale om et rækkehus i en af de mange hyggelige forstæder til Aarhus eller om det er lejligheden helt inde i hjertet af Århus.

Pulserende storbyliv

Som Danmarks anden største by, vil du hurtigt opleve Århus’ pulserende liv i gader og stræder. Her er der oplevelser så snart du træder ud fra din opgang. Nærhed til alt hvad en storby indeholder: Kulturelle tilbud, mad oplevelser, shopping, sport og meget mere til.

Århus emmer af unikke kulturelle tilbud, som bare venter på at du går på opdagelse. Den uundgåelige perle finder du selvfølgelig i kunstmuseet Aros, som altid er et besøg værd. Hos Aros kan du fordybe dig i kunstens verden, og du kan hurtigt komme til, at bruge en halv dag i de flotte rammer. Det mest kendte kunstværk, får du faktisk allerede et glimt af udefra, nemlig bygningens regnbuetag. Tag elevatoren til toppen, og gå rundt i det imponerende kunstværk, som vil vise dig Aarhus, som du aldrig har set byen før.

Det er dog ikke kun hos Aros, at du kan få smag for kultur og kunst. Særligt i latinerkvarteret og området omkring Godsbanen, kan du opleve vægmalerier og streetart, og så kan du også passende lægge vejen forbi Kunsthal Aarhus, som er et af Europas ældste af sin slags.

Bo i nærheden af alt hvad hjertet begærer

Vil du bo i nærheden af gode shopping muligheder, hvor fokus på mode, design og en god handel er kendetegnet, så er Århus det oplagte valg. Uanset om du er til shopping i et storcenter, hyggelig små specialbutikker eller en tur langs strøget, så er du i helt optimale rammer i Århus. Når shoppingen er veloverstået, kan du nyde resten af dagen i en af byens naturperler. Et udpluk af Aarhus’ grønne oaser tæller bl.a. Universitetsparken, Marselisborg Dyrehave og Botanisk have. Her er der rig mulighed for ro, hygge og nærvær, og du kan samtidig opleve botanik og et rigt dyreliv. Uanset alder er der sjov og hyggelig stunder lige rundt om hjørnet.

Vil du i bølgen blå, har Århus det seneste årti også gennemgået en stor forvandling. Mulighederne for en forfriskende bade tur har nemlig aldrig været større, med både bynære badefaciliteter og muligheder lidt længere væk fra byen. Tag f.eks. forbi Havnebadet ved det nyanlagte Århus Ø. Her er der fri adgang, og så kan du passende nyde en kold forfriskning i direkte forbindelse til Havnebadet.

Hvis du vil have sand mellem tæerne, og strandhåndklædet skal luftes, så er Den Permanente eller Bellevue Strand stedet du skal tage hen. Med henholdsvis 2,5 km og 4 km nord for Århus centrum finder du de to bynære strande med rigtig fint sand og meget få sten.

Tæt på det hele med lejebolig i Århus

Med en lejebolig i Århus er du tæt på alle storbyens glæder og oplevelser. Hvad end du er på udkig efter en bolig i en af Århus’ hyggelige forstæder eller du gerne vil bo så centralt som muligt, så er mulighederne mange.

Hos Vidar Ejendomme har vi et stort udvalg af lejeboliger i Århus, så tag et kig i lejlighedsoversigten, og find ud af, hvilken der dækker dine krav og behov perfekt. Følg med på vores hjemmeside, da vi løbende får nye lejeboliger.