(+45) 89 37 00 00 mail@vidarejendomme.dk

 

Vi søger receptionist med glimt i øjet

Vidar Ejendomme er et ejendomsadministrationsfirma i hjertet af Aarhus. Vi administrerer ejerforeninger, ejendomme og ejendomsselskaber. I alt 5.500 enheder fordelt over hele landet.

Det går godt, og vi har travlt. Derfor har vi brug for en receptionist.

Som receptionist skal du være vores ansigt udadtil både i telefonen og på kontoret. Vi har brug for en person, der er imødekommende, smilende, serviceminded og udadvendt. Du skal skabe tillid og relationer igennem telefonen, og når du tager imod vores gæster i receptionen.

Du får til opgave at koordinere og tage hånd om en række administrative funktioner.

Din primære opgaver

  • Besvarelse af opkald/telefonomstilling
  • Tage imod gæster på kontoret
  • Koordinere mødebookinger og møder
  • Håndtere vores fælles mail
  • Diverse administrative facility-opgaver og øvrige forefaldende opgaver.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet, og at du er mødestabil. Vi søger ikke en medarbejder, som ønsker et midlertidigt job, men derimod en medarbejder, som kan se en fremtid i vores organisation.

Vi tilbyder

Vi har en flad organisationsstruktur og ser trivsel som en fundamental forudsætning for at komme i mål som et hold. Derfor har alle indflydelse på hverdagen og vores værdier: Trivsel, service, kvalitet og engagement.

Kvalitet er fundamentet i alt, hvad vi gør, og du bliver en del af et hold med dygtige kollegaer. Vi hjælper hinanden og tror på, at vi som hold kun bliver så gode, som vi spiller hinanden.

Vi tilbyder efteruddannelse, god pensions- og sundhedsordning, et nyt kontormiljø og sociale arrangementer. Din ugentlig arbejdstid er 30-37 timer.

Om dig

Med flere års erfaring fra en lignende stilling, tager du ansvar for dine arbejdsopgaver og kan træffe selvstændige beslutninger i en travl hverdag.

Du er god til at formulere dig på skrift, såvel som i tale, og du er serviceorienteret og selvkørende.

Er jobbet som receptionist noget for dig, skal du sende en ansøgning hurtigst muligt og senest den 5. oktober 2022 til direktør Marianne Riisbøll Præstegaard på mrp@vidarejendomme.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marianne på tlf. 89370005. Vi afholder løbende samtaler.

 

Vidar Ejendomme ApS er et administrationsselskab etableret i 2006 i hjertet af Aarhus og beskæftiger 20 medarbejdere. Administrationsporteføljen er på over 5500 administrationsenheder og mere end 300.000 m2 bebygget areal, fordelt på ejerforeninger, udlejningsejendomme og ejendomsselskaber.

Læs mere på www.vidarejendomme.dk.

Du skal sende din ansøgning:

Vidar Ejendomme ApS
Thomas Koppels Gade 30, 1.
8000 Aarhus C
Att.: Marianne Riisbøll Præstegaard
Mail: mrp@vidarejendomme.dk